Dubbele leren armband met rode stenen

Dubbele leren armband met rode stenen

'Red, White and Blue'
Deze unieke, handgemaakte armband is perfect voor vrouwen die van artistieke en bijzondere sieraden houden. De armband is gemaakt van leer met drie unieke stenen die met acrylverf zijn beschilderd. Er is maar 1 exemplaar van deze armband, dus je weet zeker dat je iets unieks draagt. De armband is nikkelvrij, dus het is ook geschikt voor mensen met een gevoelige huid.

 54,95

kleur

steunkleur

materiaal

,

steensoort

steenmaat

, ,

vorm

Plating

levertijd

garantie

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

De armbandmaten van Art by Daan zijn de maten van de armband zelf en niet van jouw pols. De makkelijkste manier om een armband die je al hebt op te meten.

Heb je nog geen armband? Dan heb je een meetlint nodig. Meet je pols op, doe de meetlint iets losser op de maat hoe je je armband wit hebben en voilà, daar is je armband maat!

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook