'Fresh Lemons'

Dubbele RVS ring met groene stenen

Ontdek ‘Fresh Lemons’: een dubbele RVS ring met groene stenen, elk met een uniek handgeschilderd kunstwerkje eronder. Jouw exclusieve stukje wereld.

 54,95

Laat me je voorstellen aan ‘Fresh Lemons’, een dubbele RVS ring die meer is dan alleen een sieraad; het is een kunstwerk voor je vingers. Deze groene schoonheid is versierd met twee kleine kunstwerkjes, elk verborgen onder een glassteen.

Wat deze ring zo bijzonder maakt, is dat er maar één van is op de hele wereld. Waarom? Omdat elk exemplaar een uniek handgeschilderd kunstwerkje herbergt. Draag hem trots om je ringvinger, of kies voor een andere vinger om te variëren.

Met ‘Fresh Lemons’ voeg je een vleugje exclusiviteit en creativiteit toe aan je look. De ring is verstelbaar tussen maat 18 en 19, zodat hij perfect om jouw vinger past. Dit is jouw persoonlijke stukje kunst, altijd bij je, waar je ook gaat.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Cadeau feestdagen

🌟 MYSTERY CADEAU twv 9,95

Enkel voor de feestdagen! 🌟

Ben jij klaar voor een sprankelende verrassing? Een handgemaakt kunstwerk, dat niet alleen jouw unieke persoonlijkheid zal weerspiegelen, maar ook een betoverende boodschap met zich meedraagt: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent’.

🔎 Hint: Je zult meer zien dan alleen je reflectie.

Voeg dit exclusieve mysterieuze cadeau toe aan je winkelmandje en laat je verrassen! *

* zolang de voorraad strekt