Hypoallergene wikkelring met blauw/oranje stenen

Hypoallergene wikkelring met blauw/oranje stenen

'Harmony of Hues'
Ontdek de perfecte harmonie van kleuren met mijn hypoallergene wikkelring ‘Harmony of Hues’. Handgemaakt met blauw/oranje stenen, verstelbaar tussen maat 17,5 en 18,5. Voel de artistieke energie om je vinger.

 54,95

1 stuk op voorraad

Als kunstenaar achter de ‘Harmony of Hues’ ring nodig ik je uit om de harmonie van kleuren te omarmen. Deze hypoallergene wikkelring is niet alleen een sieraad, maar een artistiek meesterwerk dat jouw persoonlijke stijl weerspiegelt. Met de handgemaakte blauw/oranje stenen straalt de ring een betoverende schoonheid uit.

De ‘Harmony of Hues’ ring is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook functioneel. Het verstelbare ontwerp stelt je in staat om de ring aan te passen tussen maat 17,5 en 18,5, waardoor hij perfect past om jouw vinger. Zo kun je de ring comfortabel dragen en tegelijkertijd genieten van zijn unieke uitstraling.

Laat de ‘Harmony of Hues’ ring jouw persoonlijke expressie van schoonheid en harmonie zijn. Elk detail, elke kleurcombinatie is met zorg gemaakt om een gevoel van evenwicht en esthetiek te creëren. Voeg dit bijzondere sieraad toe aan je collectie en draag een stukje kunst aan je hand.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook