Dubbele zwart leren armband met kleurrijke steen

Dubbele zwart leren armband met kleurrijke steen

'Rainbow Noir'
Maak een statement met deze stoere dubbele leren armband met kleurrijke steen.

 64,95

armbandmaat

,

kleur

steunkleur

, ,

steensoort

materiaal

,

steenmaat

,

vorm

levertijd

Op zoek naar een unieke armband die past bij jouw stijl? Dan is de ‘Rainbow Noir’ armband een absolute must-have! Deze stoere armband is gemaakt van twee banden zwart leer die naast elkaar zijn bevestigd en aan elkaar zijn verbonden met een kleurrijke handgeschilderde steen. De steen is gemaakt met acrylverf en daardoor 100% uniek. De hypoallergene RVS sluiting maakt de armband geschikt voor iedereen, ook voor mensen met een gevoelige huid. De lengte van de armband is 18,5/19,5 cm. Maak een statement met deze opvallende en tegelijkertijd subtiele ‘Rainbow Noir’ armband!

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

De armbandmaten van Art by Daan zijn de maten van de armband zelf en niet van jouw pols. De makkelijkste manier om een armband die je al hebt op te meten.

Heb je nog geen armband? Dan heb je een meetlint nodig. Meet je pols op, doe de meetlint iets losser op de maat hoe je je armband wit hebben en voilà, daar is je armband maat!

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook