Dubbelzijdige doortrekoorbellen blauw met bruin

Dubbelzijdige doortrekoorbellen blauw met bruin

'Oceanic Earth'
Voeg een kleurrijk statement toe aan je look met onze ‘Oceanic Earth’ doortrekoorbellen, handgemaakt met blauwe en bruine kunstwerkjes.

 44,95

lengte

gewicht

kleur

,

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

levertijd

garantie

Laat je oren opvallen met deze prachtige dubbelzijdige doortrekoorbellen genaamd ‘Oceanic Earth’. Elke oorbel heeft een unieke combinatie van blauwe en bruine kunstwerkjes, waardoor ze zowel opvallend als stijlvol zijn. Deze oorbellen zijn niet alleen mooi, maar ook hypoallergeen en verkleuren niet, dankzij het gebruik van hoogwaardig roestvrij staal. De dubbelzijdige constructie zorgt ervoor dat je ze op verschillende manieren kunt dragen, waardoor ze perfect zijn voor elke gelegenheid. Voeg een vleugje kleur en uniekheid toe aan je sieradencollectie met deze prachtige ‘Oceanic Earth’ doortrekoorbellen.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook