'Ant Life'

Exclusieve echt zilveren armband met zwart/groene steentjes

Exclusieve echt zilveren armband met zwart/groene steentjes

 149,95

Verkocht

Deze bijzondere armband is gemaakt van sterling zilver en heeft maar liefst 11 zwart/groene steentjes gemaakt uit een schilderij, daarom passen ze allemaal bij elkaar maar zijn ze allemaal anders. Naast groen en zwart zit er ook een metallickleur in de stenen, deze geeft de armband een bijzondere schittering die moeilijk te vangen is met de camera. Een echt cadeau voor jezelf of voor een geliefde. De armband is 18cm en niet verstelbaar.
armbandmaat

kleur

steunkleur

speciale kleur

materiaal

steensoort

vorm

steenmaat

levertijd

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

De armbandmaten van Art by Daan zijn de maten van de armband zelf en niet van jouw pols. De makkelijkste manier om een armband die je al hebt op te meten.

Heb je nog geen armband? Dan heb je een meetlint nodig. Meet je pols op, doe de meetlint iets losser op de maat hoe je je armband wit hebben en voilà, daar is je armband maat!

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook