Exclusieve echt zilveren ketting met paarse steen

'Dreams Flow'

Laat je dromen stromen met ‘Dreams Flow’, een zilveren ketting met een unieke paarse steen die jouw stijl definieert.

1 stuk op voorraad

 99,95

Ontdek de exclusiviteit van ‘Dreams Flow’, een zilveren ketting die meer is dan een sieraad; het is een handgemaakt meesterwerk. De paarse steen, zorgvuldig vervaardigd met acrylverf en glas, vangt het licht en schittert met een parelmoerachtige gloed. Deze ketting, die kunst en elegantie combineert, is een statement van jouw persoonlijke smaak. Met een lengte van 45 cm is het de perfecte finishing touch voor elke outfit, waardoor je je echt bijzonder voelt.

Draag ‘Dreams Flow’ en voel hoe je unieke stijl tot leven komt. Bestel nu en maak van deze ketting jouw signatuur.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur

steunkleur

, ,

speciale kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

lengte ketting

levertijd

garantie

Lengte bijzondere sieraden

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper