'Middle Eastern Secrets'

Exclusieve zilveren damesarmband met handgemaakte stenen rood

Exclusieve zilveren damesarmband met handgemaakte stenen rood

 129,95

1 stuk op voorraad

Deze bijzondere armband is gemaakt van sterling zilver en heeft maar liefst 3 rode handgemaakte steentjes gemaakt uit een schilderij, daarom passen ze allemaal bij elkaar maar zijn ze allemaal anders. Een echt cadeau voor jezelf of voor een geliefde. De armband is verstelbaar tussen 17,5/20 cm.
armbandmaat

, , , , , ,

kleur

speciale kleur

materiaal

steensoort

vorm

steenmaat

,

levertijd

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

De armbandmaten van Art by Daan zijn de maten van de armband zelf en niet van jouw pols. De makkelijkste manier om een armband die je al hebt op te meten.

Heb je nog geen armband? Dan heb je een meetlint nodig. Meet je pols op, doe de meetlint iets losser op de maat hoe je je armband wit hebben en voilà, daar is je armband maat!

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook