Exclusieve zilveren druppel oorbel met turquoise steen

'Teardrop Elegance'

Dompel jezelf onder in de wereld van ‘Teardrop Elegance.’ Unieke zilveren oorbellen met handgeschilderde turquoise stenen. Ontdek jouw stijl!

Verkocht

 89,95

Ik ben blij om mijn exclusieve zilveren oorbellen ‘Teardrop Elegance’ met turquoise stenen met jou te delen. Elk stuk is met liefde en zorg handgeschilderd, waardoor ze een unieke charme hebben. Turquoise staat symbool voor evenwicht, vriendschap en bescherming; het omarmt je met positieve energie. Deze oorbellen zijn veelzijdig en voegen kleurrijk elan toe aan jouw dagelijkse stijl, maar zijn ook perfect voor een glamoureus feestje. Of je nu jezelf wilt verwennen of iemand wilt verrassen met een prachtig geschenk, deze ‘Teardrop Elegance’ oorbellen zijn een tijdloze aanvulling op jouw collectie. Dompel jezelf onder in de magie van deze turquoise schoonheden!

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte

gewicht

kleur

,

steunkleur

materiaal

steensoort

steenmaat

vorm

levertijd

garantie

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper