'H2O'

Exclusieve zilveren oorbellen met blauwe steen

Laat je meeslepen door ‘H2O’. Zilveren oorbellen die de essentie van water vangen, schitterend met tinten blauw en een hint van gouden glans.

 79,95

Water, de bron van al het leven en de inspiratie achter ‘H2O’. Wanneer ik deze oorbellen maak, voel ik de beweging en diepte van de oceaan.

De handgeschilderde blauwe glassteen in deze oorbellen vertelt een verhaal van kalme zeeën en bruisende golven. Maar het is de gouden acrylverf die de ware magie brengt – elke keer dat het licht deze oorbellen raakt, schitteren ze met een bijzondere gloed.

Licht van gewicht en ontworpen voor comfort, bieden deze oorbellen een moeiteloze elegantie die je van zonsopgang tot zonsondergang kunt dragen. En over details gesproken, de zorgvuldig gebogen haakjes zorgen ervoor dat je deze juweeltjes veilig bij je houdt, waar je avonturen je ook naartoe leiden.

Met ‘H2O’ draag je niet alleen een stukje kunst, maar ook de kracht, schoonheid en sereniteit van water.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte:

gewicht:

kleur:

,

speciale kleur:

materiaal:

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

levertijd:

garantie:

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

VOORBEELD:

Hey [Naam Ontvanger],

Even een tip: [Jouw Naam] heeft iets speciaals in mijn webwinkel gezien en zou het super vinden om dit van jou cadeau te ontvangen 🥰.

Benieuwd? Bekijk [Link] in de webshop. Een leuke manier om er een geweldige dag van te maken! 💐

Met stralende groet,

Daniëlle Looije
Art by Daan

Een hint voor een bijzonder cadeau ❤️

Heb je je oog laten vallen op een van mijn kleurrijke sieraden? Laat het iemand weten met een speelse hint!

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper