Exclusieve zilveren oorbellen met blauwe handgeschilderde stenen

'H2O'

Laat je meeslepen door ‘H2O’. Zilveren oorbellen die de essentie van water vangen, schitterend met tinten blauw en gevangen in handgeschilderde stenen.

1 stuk op voorraad

 79,95

Hallo, ik ben Daan en het is mijn passie om sieraden te maken die vrouwen laten stralen.

Water is superbelangrijk, het is overal om ons heen en het is ook nog eens heel mooi. Daarom heb ik oorbellen gemaakt die ‘H2O’ heten. Dat is een andere naam voor water!

Deze oorbellen hebben een steentje dat blauw is, zoals de zee. En als je goed kijkt, zie je dat het net lijkt alsof er kleine golfjes in het steentje zitten. Maar het allerleukste is de gouden verf die erop zit. Als het licht erop schijnt, gaan de oorbellen heel mooi glinsteren, net als water in de zon.

Ze zijn niet zwaar, dus je oren worden niet moe als je ze draagt. En ze zien er heel chique uit, dus je kunt ze altijd dragen, van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat. De haakjes van de oorbellen zorgen ervoor dat ze niet uit je oren vallen, wat je ook gaat doen.

Als je deze ‘H2O’ oorbellen draagt, is het net alsof je een beetje van de zee bij je hebt. En dat is heel speciaal, want water is krachtig en mooi, en het maakt je rustig. Een klein kunstwerkje, dat ook nog eens het mooie van water laat zien!

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte

gewicht

kleur

,

speciale kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

levertijd

1 – 2 werkdagen

garantie

6 maanden

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper