'Red Sparkling Flame'

Exclusieve zilveren oorbellen met oranje steen

Betreed een wereld vol passie met de ‘Red Sparkling Flame’ zilveren oorbellen, met een handgeschilderde oranje steen voor een sprankelende uitstraling.

 79,95

Stap binnen in mijn kleurrijke atelier, waar creativiteit tot leven komt in unieke sieraden. Ik presenteer met trots mijn nieuwste creatie: de ‘Red Sparkling Flame’ zilveren oorbellen.

Deze exclusieve oorbellen zijn met de hand vervaardigd en pronken met een handgeschilderde oranje steen. Met behulp van acrylverf is de steen op een bijzondere manier bewerkt, waardoor hij schittert met een gouden glans. Deze kleurrijke creaties zijn niet alleen mooi, maar ook lichtgewicht en comfortabel om de hele dag te dragen.

Bang om ze te verliezen? Geen zorgen! De haakjes van de oorbellen zijn zorgvuldig gebogen, waardoor het vrijwel onmogelijk is om ze te verliezen. Laat jezelf stralen met deze unieke ‘Red Sparkling Flame’ oorbellen en voeg een vleugje artistieke passie toe aan je stijlvolle look.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte:

gewicht:

kleur:

steunkleur:

materiaal:

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

levertijd:

garantie:

gelegenheid:

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

VOORBEELD:

Hey [Naam Ontvanger],

Even een tip: [Jouw Naam] heeft iets speciaals in mijn webwinkel gezien en zou het super vinden om dit van jou cadeau te ontvangen 🥰.

Benieuwd? Bekijk [Link] in de webshop. Een leuke manier om er een geweldige dag van te maken! 💐

Met stralende groet,

Daniëlle Looije
Art by Daan

Een hint voor een bijzonder cadeau ❤️

Heb je je oog laten vallen op een van mijn kleurrijke sieraden? Laat het iemand weten met een speelse hint!

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper