'Think Pink'

Felroze oorbellen van RVS

Felroze oorbellen van RVS

 49,95

Laat jezelf stralen met de betoverende ‘Think Pink’ oorbellen. Felroze RVS oorringen met unieke handgeschilderde bedels, een kunstwerkje dat je oren laat schitteren.

Als maker van de ‘Think Pink’ oorbellen wil ik je graag verwelkomen in een wereld vol kleur en creativiteit. Deze oorbellen zijn een uitdrukking van jouw persoonlijkheid en laten je opvallen met hun opvallende felroze tint.

Elk paar ‘Think Pink’ oorbellen is met liefde en aandacht gemaakt, waarbij gebruik is gemaakt van hoogwaardig RVS. De roze bedels zijn met de hand beschilderd, waardoor elk paar oorbellen een uniek kunstwerkje is. Dit maakt ze niet alleen bijzonder om te dragen, maar ook om cadeau te geven aan jezelf of een geliefde.

Met de ‘Think Pink’ oorbellen geef je een speelse en artistieke touch aan je outfit. Of je ze nu draagt tijdens een feestelijke gelegenheid of gewoon voor een dagelijkse dosis kleur, deze oorbellen zullen je look compleet maken en je zelfvertrouwen versterken.

Laat je creativiteit de vrije loop en straal met de ‘Think Pink’ oorbellen. Deze unieke sieraden zijn een ode aan individualiteit en schoonheid. Voel je bijzonder en laat je persoonlijkheid schitteren met deze prachtige oorbellen die je zullen herinneren aan de vreugde en levendigheid van het leven.

lengte

gewicht

kleur

steunkleur

speciale kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

levertijd

garantie

Keuze

Think Pink – 1, Think Pink – 2

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook