Fijne lapis lazuli armband met kleine bedel

'Azure Gold Veins'

Voel de elegantie van de nachtelijke hemel rond je pols met deze fijne lapis lazuli armband, verrijkt met een betoverende bedel.

 49,95

Als sieraadontwerper voel ik me keer op keer aangetrokken tot de diepe, hemelsblauwe kleur van lapis lazuli. Deze fijne armband, met zorgvuldig geselecteerde lapis lazuli kralen, is mijn ode aan de sterrennacht. De kleine bedel, een miniatuur kunstwerkje, vangt de essentie van deze koninklijke steen en geeft het geheel een gouden accent.

De kralen zijn geregen op een sterk, doch flexibel koord, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm die elke beweging van je dagelijkse leven volgt. Het dragen van deze armband is als het dragen van een stukje van de oneindige kosmos, altijd dicht bij je.

Laat deze fijne lapis lazuli armband met zijn kleine bedel een talisman zijn die je herinnert aan de schoonheid van de wereld boven ons, een subtiele versiering die je natuurlijke elegantie accentueert.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
armbandmaat:

, ,

kleur:

speciale kleur:

materiaal:

, ,

steensoort:

,

steenmaat:

,

vorm:

levertijd:

1 – 2 werkdagen

garantie:

3 maanden

collectie:

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper