Gevlochten trouwringen handgemaakt in zilver of goud

'Braid Formation'

Vereeuwig jullie liefde met de ‘Braid Formation’ trouwringen, een prachtig en uniek symbool van jullie verbintenis, met liefde gemaakt door mij, Danielle.

 450,00

Hallo, ik ben Danielle en het is mijn passie om prachtige sieraden te ontwerpen die passen bij jouw persoonlijkheid en speciale momenten in je leven. Laat me je voorstellen aan de ‘Braid Formation’ trouwringen, een symbool van verbondenheid en liefde.

Deze handgemaakte trouwringen zijn verkrijgbaar in zowel zilver als goud en worden op maat gemaakt om perfect bij jullie vingers te passen. De unieke gevlochten structuur van de ringen symboliseert de verwevenheid van twee levens die samenkomen in een prachtige eenheid. De combinaties zijn eindeloos: je kunt kiezen voor verschillende kleuren goud, of een mix van zilver en goud. Bovendien kan het aantal strengen naar wens worden aangepast om jullie unieke stijl te weerspiegelen.

Met een levertijd van ongeveer 6 weken, worden de ‘Braid Formation’ ringen met de grootste zorg en aandacht voor detail vervaardigd. Of je nu kiest voor zilver of goud, deze ringen zijn een tijdloos en elegant symbool van jullie liefde en toewijding. De prijs voor de gouden ringen is een richtprijs, aangezien deze kan variëren afhankelijk van de maten en de actuele goudprijs.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
materiaal:

,

vorm:

levertijd:

4 – 6 weken

techniek:

garantie:

1 jaar

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper