'by Daan'

PRE-ORDER: Giftset 5 paar ArtSocks

Stap kleurrijk de dag in met ArtSocks. Een cadeauset die elke outfit laat sprankelen. Pre-order jouw set nu voor een unieke twist aan je garderobe!

Leverbaar vanaf 25 februari

 99,95

Geef jezelf of een dierbare de gift van kunst met deze ArtSocks by Daan giftset. Vijf paar sokken, elk versierd met een unieke schilderafdruk die jouw persoonlijke stijl onderstreept. Van diepblauwe oceanen tot levendige zonsondergangen, elke sok brengt een wereld van kleur aan je voeten. Deze one-size-fits-all sokken, gemaakt van topkwaliteit polyester met een elastische rubberen band, bieden niet alleen comfort maar ook een vleugje exclusiviteit. Met een beperkte oplage zorg je ervoor dat jouw voeten echte kunstwerken dragen. Reserveer nu en geef je voeten vanaf 25 februari de flair die ze verdienen met deze bijzondere ‘Brave Strides’ ArtSocks.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
maat

one-size

kleur

materiaal

levertijd

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.
Speciaal voor jou uitgekozen

VOORBEELD:

Hey [Naam Ontvanger],

Even een tip: [Jouw Naam] heeft iets speciaals in mijn webwinkel gezien en zou het super vinden om dit van jou cadeau te ontvangen 🥰.

Benieuwd? Bekijk [Link] in de webshop. Een leuke manier om er een geweldige dag van te maken! 💐

Met stralende groet,

Daniëlle Looije
Art by Daan

Een hint voor een bijzonder cadeau ❤️

Heb je je oog laten vallen op een van mijn kleurrijke sieraden? Laat het iemand weten met een speelse hint!

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper