Goudkleurige armband met kleurrijke handgemaakte stenen

'Gilded Treasures'

Voel je bijzonder en straal elke dag met de ‘Gilded Treasures’ armband met unieke handgemaakte stenen, een sieraad dat jouw unieke stijl en persoonlijkheid perfect aanvult!

 54,95

Hallo, ik ben Danielle en het is mijn passie om mooie sieraden te ontwerpen die passen bij jouw persoonlijkheid. Laat me je voorstellen aan de ‘Gilded Treasures’ armband, een schitterend accessoire dat je elke dag met plezier zult dragen.

Deze prachtige armband is gemaakt van goudkleurig roestvrij staal, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzame kwaliteit. De kleurrijke, handgemaakte stenen in de armband zijn met veel zorg en liefde geselecteerd en toegevoegd, waardoor elke armband uniek is.

De armband is verstelbaar en past polsmaten van 16,5 cm tot 20 cm, zodat hij altijd comfortabel zit. Of je nu een feestje hebt of gewoon je dagelijkse outfit een beetje extra glans wilt geven, de ‘Gilded Treasures’ armband is de perfecte keuze.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
armbandmaat:

, , , , , , ,

kleur:

, ,

materiaal:

,

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

levertijd:

1 – 2 werkdagen

garantie:

6 maanden

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper