'Azure Gold Veins'

Goudkleurige hanger met blauwe steen

Voel de diepte van de oceaan om je hals met de ‘Azure Gold Veins’ hanger, waar elke penseelstreek een verhaal van water en licht vertelt.

 49,95

Bij het maken van de hanger, voelde ik een bijzondere verbondenheid met de zee. De ‘Azure Gold Veins’ hanger, met zijn diepblauwe kleur en gouden details, lijkt op een stukje van de oceaan dat is gevangen in tijd en ruimte. De handgeschilderde steen binnenin de goudkleurige RVS setting is uniek, geen twee zijn exact hetzelfde. Het blauw roept beelden op van rustige zeeën en klare luchten, terwijl de gouden aderen een vleugje luxe toevoegen.

De ketting van 45cm valt perfect rond de hals, waardoor de hanger altijd zichtbaar is, een constante herinnering aan de schoonheid van de natuurlijke wereld. Dit sieraad is gemaakt om te koesteren en om een persoonlijk statement te maken. ‘Azure Gold Veins’ is meer dan alleen een accessoire; het is een stukje kunst dat je draagt en dat jouw liefde voor schoonheid en uniciteit uitstraalt.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte ketting

kleur

speciale kleur

materiaal

,

steensoort

steenmaat

,

vorm

levertijd

garantie

collectie

Lengte bijzondere sieraden

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Binnen 30 dagen retourneren of ruilen

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook