Goudkleurige oorknopjes met blauwe steen

'Azure Gold Veins'

‘Azure Gold Veins’ oorknopjes: kleine juweeltjes waarin het goud en de handgeschilderde azuurblauwe hemel elkaar ontmoeten.

 47,95

Deze ‘Azure Gold Veins’ oorknopjes zijn het resultaat van mijn liefde voor de contrastrijke natuur. Het is waar het diepe azuur van de oceaan en het stralende goud van de zon samenvloeien in een harmonieus paar. Met een zorgvuldige hand heb ik elke steen tot leven gewekt, schilderend met penseelstreken die de complexiteit en diepte van het blauw vangen, omringd door een warme gouden gloed.

Gemaakt van robuust RVS, zacht omhuld met een goudkleurige coating, bieden deze oorknopjes een duurzame schoonheid die geschikt is voor dagelijks genot. Ze zijn niet alleen een accessoire; ze zijn een statement, een klein kunstwerk dat de draagster uitnodigt om haar unieke elegantie te laten stralen. Elk paar is een testament van mijn passie voor schilderen en mijn streven naar eenvoudige perfectie.

  • Met liefde gemaakt
  • Echte eyecatcher
  • Lichtgewicht
Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur:

materiaal:

,

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

levertijd:

1 – 2 werkdagen

garantie:

6 maanden

collectie:

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper