'Azure Gold Veins'

Goudkleurige ring met blauwe steen handgemaakt

‘Azure Gold Veins’: een handgeschilderd universum van blauw, gevat in goud. Een verstelbare ring die even uniek is als jij.

 59,95

1 stuk op voorraad

Als kunstenaar zoek ik naar de dans tussen kleur en licht. Bij het ontwerpen van de ‘Azure Gold Veins’ ring, vond ik inspiratie in de diepte van de oceaan en de oneindigheid van de lucht. De grote, 25 mm handgeschilderde steen is een blikvanger die de essentie van blauw in al zijn pracht vangt, omlijst door de warme gloed van de goudkleurige zetting.

Deze ring is verstelbaar en comfortabel vanaf maat 16, waardoor het een flexibele keuze is voor verschillende vingers (ook voor reuma). Het is een stuk dat spreekt van creatieve passie en een liefde voor het ambacht. Elke keer dat je naar je hand kijkt, zal deze ring je herinneren aan de kunstzinnige momenten en de schoonheid van handgemaakt werk. Draag ‘Azure Gold Veins’ en draag je eigen stukje geschilderde hemel.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Binnen 30 dagen retourneren of ruilen

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook