Goudkleurige ring met blauwe steen handgemaakt

'Azure Gold Veins'

‘Azure Gold Veins’: een handgeschilderd universum van blauw, gevat in goud. Een verstelbare ring die even uniek is als jij.

1 stuk op voorraad

 59,95

Als kunstenaar zoek ik naar de dans tussen kleur en licht. Bij het ontwerpen van de ‘Azure Gold Veins’ ring, vond ik inspiratie in de diepte van de oceaan en de oneindigheid van de lucht. De grote, 25 mm handgeschilderde steen is een blikvanger die de essentie van blauw in al zijn pracht vangt, omlijst door de warme gloed van de goudkleurige zetting.

Deze ring is verstelbaar en comfortabel vanaf maat 16, waardoor het een flexibele keuze is voor verschillende vingers (ook voor reuma). Het is een stuk dat spreekt van creatieve passie en een liefde voor het ambacht. Elke keer dat je naar je hand kijkt, zal deze ring je herinneren aan de kunstzinnige momenten en de schoonheid van handgemaakt werk. Draag ‘Azure Gold Veins’ en draag je eigen stukje geschilderde hemel.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
ringmaat

, , , , , , ,

kleur

speciale kleur

materiaal

,

steensoort

steenmaat

,

vorm

levertijd

1 – 2 werkdagen

garantie

6 maanden

collectie

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper