Goudkleurige ring met groene steen

'Mossy Radiance'

Een goudkleurige ring met een groene steen die schittert als de natuur zelf. Een tijdloos stuk om te koesteren.

 44,95

Ik nodig je uit om kennis te maken met ‘Mossy Radiance’. Deze goudkleurige ring is niet zomaar een sieraad; het is een eerbetoon aan de pracht van de natuur. De groene steen straalt als het weelderige groen van een mysterieus bos.

Gemaakt van hypoallergeen RVS, omhuld met een warme goudkleurige coating, biedt deze ring zowel stijl als comfort. Het is bovendien verstelbaar vanaf maat 16, zodat het perfect om jouw vinger past.

‘Mossy Radiance’ is een tijdloze metgezel, een herinnering aan de schoonheid van de natuur die je altijd met je mee kunt dragen. Een subtiele en elegante toevoeging aan je persoonlijke stijl.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
ringmaat:

, , , , , , ,

kleur:

materiaal:

,

steensoort:

steenmaat:

,

levertijd:

garantie:

Keuze:

Mossy Radiance – 1, Mossy Radiance – 2

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper