'Azure Gold Veins'

Goudkleurige ring met kleine ovale blauwe steen

Omarm de diepte van de oceaan en de schittering van goud met de ‘Azure Gold Veins’ ring, een verstelbaar juweel voor elke gelegenheid.

 49,95

Ik heb altijd een fascinatie gehad voor de kalmerende diepten van blauw, vermengd met de grandeur van gouden schitteringen. Mijn creatie, de ‘Azure Gold Veins’ ring, is het resultaat van deze passie. De kleine ovale blauwe steen, omhuld in een gouden gloed, belichaamt een serene uitstraling met een vleugje luxe.

Deze ring, met liefde gemaakt van RVS en zorgvuldig gecoat om die rijke gouden kleur te bereiken, is een staaltje van tijdloze elegantie. Verstelbaar vanaf maat 16, past het zich naadloos aan je vinger aan.

Blauw, vaak geassocieerd met stabiliteit en wijsheid, en goud, een symbool van zuiverheid en rijkdom, komen samen in een harmonieus ontwerp dat bedoeld is om kracht en verfijning uit te stralen. ‘Azure Gold Veins’ is meer dan een sieraad; het is een stukje van de hemel en aarde, samengevoegd om jouw dagelijkse momenten te verrijken.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Binnen 30 dagen retourneren of ruilen

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook