'Azure Gold Veins'

Goudkleurige ring met ovale blauwe steen

Voel de rijkdom van de diepzee en sterrenstof om je vinger met ‘Azure Gold Veins’, een verstelbare ring waarin aarde en kosmos samenkomen.

 59,95

Mijn ‘Azure Gold Veins’ ring is een eerbetoon aan de krachtige psychologie van kleuren. Blauw, de kleur van rust en wijsheid, vermengt zich met gouden vegen die rijkdom en succes symboliseren. Deze tinten vormen samen een ovale steen die de essentie van de diepe oceaan en de uitgestrektheid van de nachtelijke hemel oproept.

Gemaakt van robuust RVS en gecoat met een laagje goudkleur, biedt deze ring zowel duurzaamheid als de luxe uitstraling van goud. Verstelbaar vanaf maat 16. Het dragen van deze ring is als het vasthouden van een stukje hemel en aarde, bedoeld om inspiratie en kalmte te brengen in het dagelijks leven. Laat ‘Azure Gold Veins’ je herinneren aan de oneindige mogelijkheden die de wereld te bieden heeft.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Binnen 30 dagen retourneren of ruilen

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook