Goudkleurige ring met ovale blauwe steen

'Azure Gold Veins'

Voel de rijkdom van de diepzee en sterrenstof om je vinger met ‘Azure Gold Veins’, een verstelbare ring waarin aarde en kosmos samenkomen.

 59,95

Mijn ‘Azure Gold Veins’ ring is een eerbetoon aan de krachtige psychologie van kleuren. Blauw, de kleur van rust en wijsheid, vermengt zich met gouden vegen die rijkdom en succes symboliseren. Deze tinten vormen samen een ovale steen die de essentie van de diepe oceaan en de uitgestrektheid van de nachtelijke hemel oproept.

Gemaakt van robuust RVS en gecoat met een laagje goudkleur, biedt deze ring zowel duurzaamheid als de luxe uitstraling van goud. Verstelbaar vanaf maat 16. Het dragen van deze ring is als het vasthouden van een stukje hemel en aarde, bedoeld om inspiratie en kalmte te brengen in het dagelijks leven. Laat ‘Azure Gold Veins’ je herinneren aan de oneindige mogelijkheden die de wereld te bieden heeft.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
ringmaat:

, , , , , , ,

kleur:

speciale kleur:

materiaal:

,

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

levertijd:

garantie:

collectie:

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper