'Azure Gold Veins'

Goudkleurige RVS armband met grote blauwe steen

Laat ‘Azure Gold Veins’ je pols sieren, een verstelbare goudkleurige armband met een handgeschilderde blauwe steen die schittert in elk licht.

 54,95

Deze ‘Azure Gold Veins’ armband is een stuk van mijn hart, vertaald in metaal en kleur. De grote, handgeschilderde blauwe steen, weerspiegelt de diepte van de oceaan en de uitgestrektheid van de lucht. Elke keer dat ik naar de steen kijk, zie ik iets nieuws; een ander blauwtint, een andere subtiele schittering.

In mijn werk streef ik naar een balans tussen kunst en toegankelijkheid, en deze ‘Azure Gold Veins’ armband vangt die essentie perfect. Het is een stukje draagbare kunst, bedoeld om elke dag te dragen en om bij elke gelegenheid op te vallen. Gemaakt van RVS en gecoat met goudkleur.

Met een verstelbare maat van 16,5 cm tot 20 cm, biedt ‘Azure Gold Veins’ zowel comfort als stijl. Het is meer dan een sieraad; het is een verhaal, een droom, een stukje kosmos dat je altijd bij je kunt dragen. Een kunstwerk, speciaal voor jou.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
De armbandmaten van Art by Daan zijn de maten van de armband zelf en niet van jouw pols. De makkelijkste manier om een armband die je al hebt op te meten. Heb je nog geen armband? Dan heb je een meetlint nodig. Meet je pols op, doe de meetlint iets losser op de maat hoe je je armband wit hebben en voilà, daar is je armband maat! Voor een richtlijn kun je ook onderstaande tabel gebruiken.

PascomfortArmband maat
StrakPolsmaat +1,5 cm
NormaalPolsmaat +2 cm
LosPolsmaat +3 cm

Bangle armbanden

PolsomtrekDiameter bangle maat
15 – 16 cm56 mm
17 – 18 cm60 mm
18 – 19 cm65 mm
19 – 20 cm70 mm

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Binnen 30 dagen retourneren of ruilen

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook