'Golden Sands'

Goudkleurige handgemaakte sieradenset met zandkleurige stenen

Duik in de pracht van ‘Golden Sands’! Deze handgemaakte sieradenset straalt met goudkleur en zandtinten, geïnspireerd door de kalmerende zee.

 89,95

1 stuk op voorraad

Met trots presenteer ik jou ‘Golden Sands,’ de goudkleurige handgemaakte sieradenset met zandkleurige stenen. Gemaakt van gecoat roestvrij staal en met handgeschilderde glasstenen, is deze set een eerbetoon aan de serene schoonheid van het strand. Sluit je ogen en laat je meevoeren naar de kust, waar het zachte zand onder je voeten streelt en het geluid van de golven een rustgevende melodie vormt. De gouden accenten weerspiegelen de warmte van de zon op je huid, terwijl de zandtinten de natuurlijke pracht van het strand omarmen. ‘Golden Sands’ straalt een tijdloze rust uit, waardoor je altijd een vleugje zomer bij je draagt. Laat je betoveren door de kalmerende essentie van het strand met deze prachtige sieradenset!

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
Lengte bijzondere sieraden

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

VOORBEELD:

Hey [Naam Ontvanger],

Even een tip: [Jouw Naam] heeft iets speciaals in mijn webwinkel gezien en zou het super vinden om dit van jou cadeau te ontvangen 🥰.

Benieuwd? Bekijk [Link] in de webshop. Een leuke manier om er een geweldige dag van te maken! 💐

Met stralende groet,

Daniëlle Looije
Art by Daan

Een hint voor een bijzonder cadeau ❤️

Heb je je oog laten vallen op een van mijn kleurrijke sieraden? Laat het iemand weten met een speelse hint!

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper