'Starry Secret'

Goudkleurige verstelbare ring met handgemaakte donkerblauwe steen

Een goudkleurige ring met handgemaakte donkerblauwe steen, vol mysterie.

 49,95

Laat me je meenemen naar de diepten van de nachtelijke hemel met ‘Starry Secret’. Deze verstelbare goudkleurige ring, gemaakt van RVS en gecoat met goudkleur, omarmt de mysterieuze schoonheid van de donkerblauwe steen.

Deze steen is geen gewone steen; het is met de hand gemaakt, waardoor elk exemplaar uniek is. ‘Starry Secret’ past zich moeiteloos aan, verstelbaar vanaf maat 16, zodat het altijd perfect om jouw vinger past.

Draag deze ring als een herinnering aan de geheimen van de nacht, als een uiting van jouw eigen mysterie. Het is een tijdloos stuk dat de aandacht trekt zonder woorden, een symbool van jouw unieke persoonlijkheid.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.