Groene vegan armband van kurkleer

Groene vegan armband van kurkleer

'Green Oasis'
Voeg wat groen toe aan je outfit met onze ‘Green Oasis’ kurk armband!

 59,95

materiaal

,

garantie

kleur

steunkleur

,

steensoort

steenmaat

,

vorm

levertijd

gelegenheid

Deze groene kurk armband is de perfecte manier om je look op te fleuren en tegelijkertijd milieubewust te zijn. Het kurkleer is niet alleen duurzaam en veganistisch, maar ook licht van gewicht en comfortabel om te dragen. De zilverkleurige sluiting zorgt voor een elegante touch en past bij alle soorten outfits, van casual tot chic. Bovendien is deze armband nikkelvrij, waardoor het geschikt is voor mensen met een nikkelallergie. Voeg deze prachtige ‘Green Oasis’ armband toe aan je sieradencollectie en voel je goed over je keuze voor duurzame en stijlvolle accessoires.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

De armbandmaten van Art by Daan zijn de maten van de armband zelf en niet van jouw pols. De makkelijkste manier om een armband die je al hebt op te meten.

Heb je nog geen armband? Dan heb je een meetlint nodig. Meet je pols op, doe de meetlint iets losser op de maat hoe je je armband wit hebben en voilà, daar is je armband maat!

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook