Groot schilderij van een abstracte kwal blauw met oranje 100×60

'Mister President'

Verlies jezelf in de mysterieuze onderwaterwereld met ‘Mister President’, een prachtig groot abstract schilderij van een blauwe kwal met oranje accenten.

 149,00

De magie van de onderwaterwereld is onbeschrijfelijk en Daniëlle weet deze schoonheid op unieke wijze te vangen in haar schilderijen. ‘Mister President’ is daar een prachtig voorbeeld van. Dit grote abstracte schilderij van een blauwe kwal met oranje accenten is adembenemend en intrigerend. Wil jij dit meesterwerk in huis halen? Dan heb je de keuze uit een afdruk op canvas, maar wees er snel bij, want er zijn slechts 25 wereldwijd beschikbaar. En mocht je op zoek zijn naar een origineel exemplaar, dan kunnen we je helaas teleurstellen, want het enige origineel is al verkocht. Dit kunstwerk is gesigneerd door Daniëlle zelf en geschilderd met Acrylverf van Amsterdam Talens op een katoenen canvas. Bij aankoop ontvang je een echtheidscertificaat, zodat je zeker weet dat je een authentiek kunstwerk in huis haalt.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
levertijd:

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper