'Mister President'

Groot schilderij van een abstracte kwal blauw met oranje 100×60

Groot schilderij van een abstracte kwal blauw met oranje 100×60

 149,00

Verlies jezelf in de mysterieuze onderwaterwereld met ‘Mister President’, een prachtig groot abstract schilderij van een blauwe kwal met oranje accenten.

De magie van de onderwaterwereld is onbeschrijfelijk en Daniëlle weet deze schoonheid op unieke wijze te vangen in haar schilderijen. ‘Mister President’ is daar een prachtig voorbeeld van. Dit grote abstracte schilderij van een blauwe kwal met oranje accenten is adembenemend en intrigerend. Wil jij dit meesterwerk in huis halen? Dan heb je de keuze uit een afdruk op canvas, maar wees er snel bij, want er zijn slechts 25 wereldwijd beschikbaar. En mocht je op zoek zijn naar een origineel exemplaar, dan kunnen we je helaas teleurstellen, want het enige origineel is al verkocht. Dit kunstwerk is gesigneerd door Daniëlle zelf en geschilderd met Acrylverf van Amsterdam Talens op een katoenen canvas. Bij aankoop ontvang je een echtheidscertificaat, zodat je zeker weet dat je een authentiek kunstwerk in huis haalt.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook