Groot schilderij van een kat 60×100

Groot schilderij van een kat 60×100

'Be With Me'
‘Be With Me’, een groot schilderij van een kat die eigenwijs en aanhankelijk is.

 139,00 795,00

Er is niets zo fijn als de aanwezigheid van een trouwe viervoeter in huis. En als het gaat om katten, dan is er één die echt opvalt: de eigenwijze en aanhankelijke kat die het liefst zo dicht mogelijk bij je zit en in je oksel kruipt. Dit unieke gevoel heeft Daniëlle prachtig vastgelegd op haar schilderij ‘Be With Me’. Met gedurfde penseelstreken heeft ze de speelse en mysterieuze kattengaze gevangen, waardoor het lijkt alsof de kat je vanuit het doek aanstaart. Kies voor de afdruk op canvas en geniet van een beperkte oplage van slechts 25 exemplaren wereldwijd, of ga voor het originele schilderij dat gesigneerd is door Daniëlle zelf en is geschilderd met Acrylverf van Amsterdam Talens op een katoenen canvas. Het originele schilderij wordt geleverd met een echtheidscertificaat en heeft een afmeting van 60×100 cm. Voel je verbonden met je trouwe viervoeter met ‘Be With Me’ in je huis!

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook