'Be With Me'

Groot schilderij van een kat 60×100

‘Be With Me’, een groot schilderij van een kat die eigenwijs en aanhankelijk is. Afdruk op canvas.

 139,00

Er is niets zo fijn als de aanwezigheid van een trouwe viervoeter in huis. En als het gaat om katten, dan is er één die echt opvalt: de eigenwijze en aanhankelijke kat die het liefst zo dicht mogelijk bij je zit en in je oksel kruipt. Dit unieke gevoel heeft Daniëlle prachtig vastgelegd op haar schilderij ‘Be With Me’. Met gedurfde penseelstreken heeft ze de speelse en mysterieuze kattengaze gevangen, waardoor het lijkt alsof de kat je vanuit het doek aanstaart. Kies voor de afdruk op canvas en geniet van een beperkte oplage van slechts 25 exemplaren wereldwijd, of ga voor het originele schilderij dat gesigneerd is door Daniëlle zelf en is geschilderd met Acrylverf van Amsterdam Talens op een katoenen canvas. Het originele schilderij wordt geleverd met een echtheidscertificaat en heeft een afmeting van 60×100 cm. Voel je verbonden met je trouwe viervoeter met ‘Be With Me’ in je huis!

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

Sieradendoosjes
levertijd

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Binnen 30 dagen retourneren of ruilen

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook