Groot schilderij van een kat 60×100

'Be With Me'

‘Be With Me’, een groot schilderij van een kat die eigenwijs en aanhankelijk is. Afdruk op canvas.

 139,00

Er is niets zo fijn als de aanwezigheid van een trouwe viervoeter in huis. En als het gaat om katten, dan is er één die echt opvalt: de eigenwijze en aanhankelijke kat die het liefst zo dicht mogelijk bij je zit en in je oksel kruipt. Dit unieke gevoel heeft Daniëlle prachtig vastgelegd op haar schilderij ‘Be With Me’. Met gedurfde penseelstreken heeft ze de speelse en mysterieuze kattengaze gevangen, waardoor het lijkt alsof de kat je vanuit het doek aanstaart. Kies voor de afdruk op canvas en geniet van een beperkte oplage van slechts 25 exemplaren wereldwijd, of ga voor het originele schilderij dat gesigneerd is door Daniëlle zelf en is geschilderd met Acrylverf van Amsterdam Talens op een katoenen canvas. Het originele schilderij wordt geleverd met een echtheidscertificaat en heeft een afmeting van 60×100 cm. Voel je verbonden met je trouwe viervoeter met ‘Be With Me’ in je huis!

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
levertijd:

In overleg

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper