'Silver Lagoon'

Grote blauwe opvallende hanger met zilveren ketting

Duik in de ‘Silver Lagoon’ – een diepblauwe hanger met een verrassende artistieke twist, handgeschilderd en zorgvuldig vervaardigd.

 139,95

1 stuk op voorraad

Stel je voor dat je wordt meegenomen naar een serene lagune, waar de diepblauwe wateren schitteren onder de zilveren maan. Dit is precies het gevoel dat mijn ‘Silver Lagoon’ hanger je zal geven.

Deze opvallende hanger is veel meer dan een gewoon sieraad; het is een handgeschilderd kunstwerk. De diepblauwe steen is zorgvuldig met de hand beschilderd, wat elk stuk uniek maakt. Maar hier komt het spannende deel: aan de achterkant van de hanger bevindt zich een verborgen artistiek juweeltje, een verrassing die alleen de drager zal kennen.

Met een elegante zilveren ketting van 45 cm kun je deze hanger dicht bij je hart dragen. ‘Silver Lagoon’ is niet alleen een accessoire, maar een statement. Het is een manier om je liefde voor kunst en schoonheid in het dagelijks leven te integreren. Draag het met trots en laat jezelf onderdompelen in de serene schoonheid van de ‘Silver Lagoon’.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte ketting

kleur

speciale kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

levertijd

garantie

Lengte bijzondere sieraden

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Binnen 30 dagen retourneren of ruilen

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook