Grote blauwe opvallende hanger met zilveren ketting

'Silver Lagoon'

Duik in de ‘Silver Lagoon’ – een diepblauwe hanger met een verrassende artistieke twist, handgeschilderd en zorgvuldig vervaardigd.

1 stuk op voorraad

 139,95

Stel je voor dat je wordt meegenomen naar een serene lagune, waar de diepblauwe wateren schitteren onder de zilveren maan. Dit is precies het gevoel dat mijn ‘Silver Lagoon’ hanger je zal geven.

Deze opvallende hanger is veel meer dan een gewoon sieraad; het is een handgeschilderd kunstwerk. De diepblauwe steen is zorgvuldig met de hand beschilderd, wat elk stuk uniek maakt. Maar hier komt het spannende deel: aan de achterkant van de hanger bevindt zich een verborgen artistiek juweeltje, een verrassing die alleen de drager zal kennen.

Met een elegante zilveren ketting van 45 cm kun je deze hanger dicht bij je hart dragen. ‘Silver Lagoon’ is niet alleen een accessoire, maar een statement. Het is een manier om je liefde voor kunst en schoonheid in het dagelijks leven te integreren. Draag het met trots en laat jezelf onderdompelen in de serene schoonheid van de ‘Silver Lagoon’.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte ketting

kleur

speciale kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

levertijd

1 – 2 werkdagen

garantie

6 maanden

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper