Grote goudkleurige hanger met zwarte steen

'Cosmic Dusk'

Dwaal af naar de sterren met ‘Cosmic Dusk’, een goudkleurige hanger met een mysterieus zwarte steen die een universum aan schoonheid onthult.

 69,95

Met ‘Cosmic Dusk’ om je hals, voel je de verbinding met het uitgestrekte heelal. Deze goudkleurige hanger van 4 cm is een venster naar een sterrennacht, waarin de diepe zwarttinten zijn bespikkeld met goud en paarse nevels die de kosmische schoonheid vangen. Elke keer dat ik het handgeschilderde tafereel bekijk, zie ik nieuwe details die mij doen denken aan verre sterrenstelsels en het mysterie van de nachtelijke hemel.

Vervaardigd uit RVS en met zorg gecoat met goudkleur, combineert deze ketting van 45 cm tijdloze elegantie met een vleugje moderne fantasie. Het is niet slechts een accessoire, maar een statement piece dat de eindeloze schoonheid van het universum belichaamt.

Draag ‘Cosmic Dusk’ en voeg een vleugje kosmische magie toe aan je dagelijks leven. Dit is meer dan een juweel; het is een stukje van de nacht zelf, klaar om jouw wereld te verlichten.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte ketting:

kleur:

materiaal:

,

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

levertijd:

garantie:

Lengte bijzondere sieraden

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper