Grote goudkleurige ring met roze ovale handgemaakte steen

'Rose Embrace'

Ervaar ‘Rose Embrace’: een imposante goudkleurige ring met een handgemaakte ovale roze steen. Perfect aanpasbaar voor jouw persoonlijke pasvorm.

 59,95

Welkom in mijn sieradenuniversum waar ik je uitnodig om de sublieme gratie van ‘Rose Embrace’ te ontdekken. Deze prachtige, grote goudkleurige ring is vakkundig vormgegeven en verstelbaar vanaf maat 16, een persoonlijk meesterwerk.

De zorgvuldig met de hand gemaakte ovale roze steen vormt het hart van deze ring, en elke penseelstreek van het handgeschilderde ontwerp is een ode aan verfijning. De gouden coating op duurzaam RVS verleent niet alleen glans, maar belichaamt ook kwaliteit en duurzaamheid.

Met een pasvorm die je aan je persoonlijke voorkeuren kunt aanpassen, wordt ‘Rose Embrace’ een verlengstuk van jouw eigen stijl. Deze ring is meer dan een sieraad; het is een statement van eigenzinnige elegantie. Draag hem trots en ervaar de omhelzing van artistieke passie en subtiele schoonheid elke keer dat je je hand beweegt. ‘Rose Embrace’ is niet alleen een ring, maar een sieraad dat jouw unieke verhaal vertelt met elke fonkeling en glinstering.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
ringmaat:

, , , , , , ,

kleur:

speciale kleur:

materiaal:

,

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

levertijd:

garantie:

Keuze:

Rose Embrace – 1, Rose Embrace – 2, Rose Embrace – 3

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper