Grote handgemaakte hanger met gele steen

'Verdant Vortex'

Draag de energie van de natuur met ‘Verdant Vortex’, een hanger waarin de levendigheid van geel en het groen van de aarde samenkomen.

 69,95

‘Verdant Vortex’ is een sieraad dat ik met hart en ziel heb gecreëerd. De handgeschilderde steen, rijk aan tinten geel en groen, vertelt het verhaal van ontluikende natuur en bruisende levenskracht. Geel staat voor vreugde, optimisme en creativiteit, terwijl groen de kleur van groei, harmonie en vernieuwing is. Samen vormen ze een beeld van een draaikolk binnen een weelderig bos, een portaal naar een wereld vol levensenergie.

Deze grote hanger is zorgvuldig geplaatst in een RVS zetting en wordt gepresenteerd aan een ketting van 50 cm, waardoor het een opvallend middelpunt vormt bij elke outfit. Het is niet alleen een accessoire, het is een stukje van de natuur dat je bij je draagt, een bron van inspiratie en een herinnering aan de cycli van de aarde. Draag ‘Verdant Vortex’ en voel de verbinding met de wereld om je heen.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte ketting:

kleur:

materiaal:

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

levertijd:

garantie:

Lengte bijzondere sieraden

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper