'Verdant Vortex'

Grote handgemaakte hanger met gele steen

Draag de energie van de natuur met ‘Verdant Vortex’, een hanger waarin de levendigheid van geel en het groen van de aarde samenkomen.

 69,95

‘Verdant Vortex’ is een sieraad dat ik met hart en ziel heb gecreëerd. De handgeschilderde steen, rijk aan tinten geel en groen, vertelt het verhaal van ontluikende natuur en bruisende levenskracht. Geel staat voor vreugde, optimisme en creativiteit, terwijl groen de kleur van groei, harmonie en vernieuwing is. Samen vormen ze een beeld van een draaikolk binnen een weelderig bos, een portaal naar een wereld vol levensenergie.

Deze grote hanger is zorgvuldig geplaatst in een RVS zetting en wordt gepresenteerd aan een ketting van 50 cm, waardoor het een opvallend middelpunt vormt bij elke outfit. Het is niet alleen een accessoire, het is een stukje van de natuur dat je bij je draagt, een bron van inspiratie en een herinnering aan de cycli van de aarde. Draag ‘Verdant Vortex’ en voel de verbinding met de wereld om je heen.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte ketting

kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

levertijd

garantie

Lengte bijzondere sieraden

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Binnen 30 dagen retourneren of ruilen

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook