Exclusieve grote handgeschilderde blauwe zilveren hanger met ketting

'Depths of the Ocean'

Houd jij van zilver en van groot? Dan is deze unieke zilveren damesketting perfect voor jou! Uniek omdat de steen gemaakt is van glas en blauwe acrylverf. Met dit sierraad heb je dus een echt bijzonder kunstwerk om je nek. De infinity ketting is 50cm lang.

1 stuk op voorraad

 129,95

Hallo, ik ben Daan en het is mijn passie om sieraden te maken die vrouwen laten stralen.

Stel je voor, je hebt een mooie, grote ketting die blinkt als de sterren. Aan de ketting hangt een steen, maar niet zomaar een steen. Deze steen is speciaal, want hij is gemaakt van glas en heeft een prachtige blauwe kleur, net zoals de lucht op een heldere dag. En weet je wat nog meer bijzonder is? De steen is met de hand geschilderd, dus er is geen andere ketting die precies hetzelfde is. Deze ketting is niet alleen mooi, maar ook uniek, net als jij! En met zijn 50 centimeter, valt hij mooi om je nek en kan iedereen jouw bijzondere sieraad bewonderen. Een echt kunstwerkje voor om je nek!

 

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur

speciale kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

lengte ketting

levertijd

Lengte bijzondere sieraden

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper