'Celtic Cobalt'

Grote keltische zilveren broche met blauwe steen

Betreed de wereld van oude legendes en mystieke kleuren met ‘Celtic Cobalt’. Een keltische zilveren broche die de diepe blauwe zeeën van vervlogen tijden weerspiegelt.

 99,95

1 stuk op voorraad

In dit stuk zocht ik naar betekenis en een diepere verbinding met het verleden. Met ‘Celtic Cobalt’ breng ik hulde aan de rijke Keltische tradities, vermengd met een vleugje moderne elegantie. Deze zilveren broche, zorgvuldig vormgegeven met keltische patronen, is een tijdloos stuk dat generaties kan overbruggen.

Centraal in de broche bevindt zich een betoverende blauwe steen. Met de hand geschilderd, is elke steen uniek, met tinten die doen denken aan de onpeilbare diepten van de oceaan of de eindeloze hemel op een heldere nacht.

Ondanks zijn grootte van 3cm, is ‘Celtic Cobalt’ een subtiele verklaring van stijl en geschiedenis. Het is meer dan alleen een sieraad; het is een stukje geschiedenis, een verhaal dat gedragen en verteld kan worden.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

garantie

gelegenheid

,

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Binnen 30 dagen retourneren of ruilen

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook