Grote kleurrijke hanger met blauwe steen

'Oceanic Horizon'

Voeg wat kleur en kunst toe aan je outfit met de ‘Oceanic Horizon’ hanger

 69,95

Deze kleurrijke hanger is een echt kunstwerk om je nek. De hanger is voorzien van een prachtige blauwe steen die je doet denken aan de oceaan. De steen heeft een diameter van 35mm en is daarom een echte blikvanger. De hanger is gemaakt van duurzaam RVS en de ketting heeft een lengte van 50cm. Hierdoor valt de hanger mooi op je borst en is het een perfecte toevoeging aan elke outfit. Voeg wat kleur en kunst toe aan je leven en bestel de ‘Oceanic Horizon’ hanger vandaag nog!

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte ketting:

kleur:

speciale kleur:

materiaal:

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

levertijd:

garantie:

collectie:

Lengte bijzondere sieraden

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper