Grote oorclips met kleurrijke stenen

'Vivid Dreamscapes'

Betreed een wereld van kleur met ‘Vivid Dreamscapes’. Oorclips die sprankelen met paarse, groene en roze tinten, een dromerige tocht zonder einde.

 54,95

In de diepten van mijn verbeelding ontstond ‘Vivid Dreamscapes’. Een sieraad dat de essentie van dromen, verlangens en de rijke tapestry van het leven vastlegt.

Deze grote oorclips zijn meer dan een eenvoudig sieraad. Ze zijn een venster naar betoverende landschappen, naar plekken waar de zonsondergang paars is, de weiden groen flitsen en de luchten roze kleuren. De kleurrijke stenen vangen deze droombeelden perfect, elk met zijn unieke samensmelting van tinten.

Vervaardigd uit duurzaam RVS en ontworpen voor optimaal comfort, zijn deze oorclips ideaal voor iedereen die zijn wereld met kleur wil vullen, zonder compromissen te sluiten op comfort. Met ‘Vivid Dreamscapes’ aan je oren ben je nooit ver van de dromen en kleurschakeringen die het leven zo bijzonder maken.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur:

materiaal:

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

levertijd:

garantie:

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper