Grote oorringen met zwarte steen

'Asteroid Belts'

Maak een statement met deze prachtige oorbellen. Zwarte stenen vallen op en zijn onmisbaar in je sieradencollectie.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Met deze unieke handgemaakte oorbellen met zwarte stenen zet jij zeker een statement. De stenen zijn niet alleen prachtig, maar ook nog eens handgeschilderd met acrylverf. Dit zorgt voor een uniek en opvallend effect. Bovendien zijn de oorbellen gemaakt van RVS, wat betekent dat ze hypoallergeen zijn en dus geschikt voor iedereen. Laat deze oorbellen de finishing touch zijn van jouw outfit en steel de show.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte:

gewicht:

kleur:

speciale kleur:

materiaal:

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

levertijd:

garantie:

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper