Grote opvallende broche met gekleurde steen

'Spring Blossom'

Laat ‘Spring Blossom’ bloeien op je outfit – een grote broche met een handgeschilderde, opvallende turquoise steen voor speciale gelegenheden.

1 stuk op voorraad

 52,95

Soms vraagt een speciale gelegenheid om een uniek statement, en daar komt ‘Spring Blossom’ tot leven. Deze grote en opvallende broche is een waar kunstwerk, met een handgemaakte steen die met liefde is beschilderd in prachtig mintgroen en paars. Hij is gemaakt van duurzaam RVS, een materiaal dat niet vervaagt met de tijd. Wanneer je ‘Spring Blossom’ draagt, voeg je een vleugje artistieke pracht toe aan je outfit en trek je bewonderende blikken. Het is meer dan een broche; het is een uiting van jouw unieke stijl en passie voor kunst.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur

steunkleur

,

speciale kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

levertijd

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper