Grote opvallende broche met handgemaakte turquoise steen

'Turquoise Artistry'

Een indrukwekkende broche met een handgemaakte turquoise steen, straalt tijdloze elegantie en artistieke finesse uit.

1 stuk op voorraad

 54,95

Laat jezelf stralen met ‘Turquoise Artistry’, een opvallende broche die zowel tijdloze elegantie als artistieke finesse belichaamt. Deze unieke creatie is vervaardigd uit duurzaam RVS en beschikt over een handgemaakte turquoise steen van maar liefst 30 mm breed. Deze kunstzinnige steen straalt de diepste tinten turquoise uit en is een ware blikvanger. Of je het nu op een blazer, jurk of sjaal draagt, ‘Turquoise Artistry’ voegt een vleugje artistieke verfijning toe aan elke outfit. Het is meer dan een broche; het is een uiting van jouw stijl en liefde voor unieke creaties.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

levertijd

garantie

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper