Grote opvallende druppeloorbellen met handgemaakte turquoise steen

'Aqua Essence'

Ontketen een vloedgolf van stijl met ‘Aqua Essence’ – handgeschilderde kunstwerken die je oren sieren met de levendige essentie van turquoise.

 69,95

Met ‘Aqua Essence’ haal je meer dan gewoon oorbellen in huis; je draagt een persoonlijk kunstwerk. De grote, druppelvormige sieraden vangen de oogverblindende kleuren van de tropische zee, elke keer handgeschilderd om een uniek patroon te waarborgen dat niemand anders heeft. Vervaardigd uit duurzaam RVS, zijn deze opvallende creaties gemaakt om zowel tijdloos als trendy te zijn. Ze meten een royale 4,5 cm, perfect om een statement te maken zonder overweldigend te zijn, en wegen slechts 5 gram per stuk, waardoor ze comfortabel blijven, hoe lang je dag ook duurt. Draag ‘Aqua Essence’ en voel hoe je uitstraling een extra dimensie krijgt, een vleugje handgeschilderde schoonheid die net zo uniek is als jij.

  • Voel je stralend
  • Uniek geschilderd
  • Opvallend
Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte:

gewicht:

kleur:

materiaal:

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

,

levertijd:

garantie:

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper