Grote opvallende groene hanger met lange ketting

'Verdant Vista'

Draag de kleuren van de aarde en lucht bij je met ‘Verdant Vista’. Een RVS hanger die betovert met tinten groen, blauw en grafiet.

 74,95

In elke penseelstreek zie ik een landschap tot leven komen. Met ‘Verdant Vista’ heb ik een stukje van die wereld vastgelegd, een vignet van kleur en emotie.

Deze opvallende hanger is niet zomaar een sieraad. De handgeschilderde steen vangt de essentie van weelderige groene velden, de uitgestrektheid van de blauwe lucht en de diepte van grafietgrijze rotsen. Elk stuk vertelt zijn eigen verhaal, zijn eigen interpretatie van de natuur en haar wonderen.

Het duurzame RVS frame biedt een strakke, moderne achtergrond waartegen de kleuren echt kunnen schitteren. En de lange ketting van 60cm zorgt ervoor dat ‘Verdant Vista’ een opvallend middelpunt is, perfect voor diegenen die hun liefde voor kunst en natuur willen uiten.

Laat jezelf meevoeren door dit levendige landschap en voel de connectie met de wereld om je heen.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte ketting:

kleur:

steunkleur:

speciale kleur:

materiaal:

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

levertijd:

garantie:

Lengte bijzondere sieraden

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper