'Verdant Vista'

Grote opvallende groene hanger met lange ketting

Draag de kleuren van de aarde en lucht bij je met ‘Verdant Vista’. Een RVS hanger die betovert met tinten groen, blauw en grafiet.

 74,95

In elke penseelstreek zie ik een landschap tot leven komen. Met ‘Verdant Vista’ heb ik een stukje van die wereld vastgelegd, een vignet van kleur en emotie.

Deze opvallende hanger is niet zomaar een sieraad. De handgeschilderde steen vangt de essentie van weelderige groene velden, de uitgestrektheid van de blauwe lucht en de diepte van grafietgrijze rotsen. Elk stuk vertelt zijn eigen verhaal, zijn eigen interpretatie van de natuur en haar wonderen.

Het duurzame RVS frame biedt een strakke, moderne achtergrond waartegen de kleuren echt kunnen schitteren. En de lange ketting van 60cm zorgt ervoor dat ‘Verdant Vista’ een opvallend middelpunt is, perfect voor diegenen die hun liefde voor kunst en natuur willen uiten.

Laat jezelf meevoeren door dit levendige landschap en voel de connectie met de wereld om je heen.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte ketting

kleur

steunkleur

speciale kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

levertijd

garantie

Lengte bijzondere sieraden

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Binnen 30 dagen retourneren of ruilen

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook