'Whispering Shadows'

Grote opvallende hanger met handgemaakte blauwe steen

Duik in de diepe blauwe geheimen van ‘Whispering Shadows’, een handgemaakt juweel dat het verhaal vertelt van schemering en dromen.

 69,95

Toen ik ‘Whispering Shadows’ creëerde, was ik geïnspireerd door de stilte van de nacht en de schaduwen die door het maanlicht dansen. De handgeschilderde steen in het hart van deze hanger is een canvas van diepe blauwtinten, vermengd met subtiele flitsen van zilver, alsof sterrenstof is gevangen in een middernachtelijke droom.

Elke penseelstreek op de steen vertelt een verhaal van mysterie en verbeelding. En terwijl de RVS-omlijsting de robuustheid van het tijdloze ontwerp benadrukt, zorgt de delicate ketting van 45 cm ervoor dat de hanger opvallend tegen je huid rust.

Met ‘Whispering Shadows’ draag je niet zomaar een sieraad; je draagt een stukje nachtelijke magie, een fluistering van de schaduwen die de schoonheid van de nacht vieren.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte ketting

kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

levertijd

garantie

Lengte bijzondere sieraden

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Binnen 30 dagen retourneren of ruilen

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook