Grote opvallende hanger met handgemaakte blauwe steen

'Whispering Shadows'

Duik in de diepe blauwe geheimen van ‘Whispering Shadows’, een handgemaakt juweel dat het verhaal vertelt van schemering en dromen.

 69,95

Toen ik ‘Whispering Shadows’ creëerde, was ik geïnspireerd door de stilte van de nacht en de schaduwen die door het maanlicht dansen. De handgeschilderde steen in het hart van deze hanger is een canvas van diepe blauwtinten, vermengd met subtiele flitsen van zilver, alsof sterrenstof is gevangen in een middernachtelijke droom.

Elke penseelstreek op de steen vertelt een verhaal van mysterie en verbeelding. En terwijl de RVS-omlijsting de robuustheid van het tijdloze ontwerp benadrukt, zorgt de delicate ketting van 45 cm ervoor dat de hanger opvallend tegen je huid rust.

Met ‘Whispering Shadows’ draag je niet zomaar een sieraad; je draagt een stukje nachtelijke magie, een fluistering van de schaduwen die de schoonheid van de nacht vieren.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte ketting:

kleur:

materiaal:

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

levertijd:

garantie:

Lengte bijzondere sieraden

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper