Grote opvallende hanger zwart

'Cosmic Organism'

Stralend in mysterie, ‘Cosmic Organism’ is meer dan een hanger – het is een handgemaakt kunstwerk dat je diepste bewondering verdient.

1 stuk op voorraad

 149,95

Laat me je voorstellen aan ‘Cosmic Organism’ – een majestueuze zilveren damesketting met een grote, opvallende zwarte hanger. Deze hanger is niet zomaar een sieraad; het is een meesterwerk van kunst en ambacht.

Deze unieke hanger is gemaakt met de hand, waarbij een combinatie van acrylverf en glas zorgvuldig is gebruikt om een diepgaand kosmisch patroon te creëren. Dit patroon wordt versterkt door subtiele zilveren accenten, die de hanger een betoverende schittering geven wanneer ze in het licht vangen.

‘Cosmic Organism’ is meer dan een accessoire; het is een expressie van je liefde voor kunst en het universum. Als je deze ketting draagt, draag je een stukje van de kosmos met je mee, altijd dicht bij je hart. De ketting heeft een lengte van 50 cm en is ontworpen om bewondering op te wekken waar je ook gaat. Het is een kunstwerk dat je met trots zult dragen en koesteren.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur

steunkleur

speciale kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

lengte ketting

levertijd

Lengte bijzondere sieraden

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper