Grote opvallende kleurrijke hanger met ketting zilver

Grote opvallende kleurrijke hanger met ketting zilver

'Crimson Oceanic Symphony'
Met trots presenteer ik de ‘Crimson Oceanic Symphony’ – een adembenemende zilveren hanger met een kleurrijk, artistiek handgeschilderde steen. Perfect voor elke gelegenheid!

 129,95

1 stuk op voorraad

lengte ketting

kleur

,

steunkleur

speciale kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

levertijd

garantie

Deze opvallende en kleurrijke hanger met zilveren ketting is een waar kunstwerk. De steen is artistiek en met de hand geschilderd, waardoor elke hanger uniek is. Het kleurenpalet van de ‘Crimson Oceanic Symphony’ doet denken aan een schitterende zonsondergang boven een zee van dieprood en turquoise wateren. De 45cm lange zilveren ketting is gekozen om de aandacht te vestigen op de prachtige hanger. Draag deze hanger met trots en voeg een vleugje kleur en flair toe aan elke outfit. Of geef het als cadeau aan iemand speciaal – het zal zeker een unieke en gewaardeerde schat zijn!

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook