Grote opvallende kleurrijke hanger met ketting zilver

'Crimson Oceanic Symphony'

Met trots presenteer ik de ‘Crimson Oceanic Symphony’ – een adembenemende zilveren hanger met een kleurrijk, artistiek handgeschilderde steen. Perfect voor elke gelegenheid!

1 stuk op voorraad

 139,95

Deze opvallende en kleurrijke hanger met zilveren ketting is een waar kunstwerk. De steen is artistiek en met de hand geschilderd, waardoor elke hanger uniek is. Het kleurenpalet van de ‘Crimson Oceanic Symphony’ doet denken aan een schitterende zonsondergang boven een zee van dieprood en turquoise wateren. De 45cm lange zilveren ketting is gekozen om de aandacht te vestigen op de prachtige hanger. Draag deze hanger met trots en voeg een vleugje kleur en flair toe aan elke outfit. Of geef het als cadeau aan iemand speciaal – het zal zeker een unieke en gewaardeerde schat zijn!

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte ketting

kleur

,

steunkleur

speciale kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

levertijd

garantie

Lengte bijzondere sieraden

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper