Grote opvallende ovale hanger met oranje steen

'Sunset Serenade'

Laat je betoveren door de warmte van ‘Sunset Serenade’. Een hanger die de vurige gloed van de ondergaande zon in elke curve vastlegt.

 74,95

Wanneer ik naar de horizon kijk en de zon zie ondergaan, voel ik een diepe verbondenheid met de natuur. ‘Sunset Serenade’ is mijn poging om dat moment vast te leggen, die serene overgang van dag naar nacht.

Deze opvallende ovale hanger straalt met een oranje steen, doorspekt met rode nerven die doen denken aan de laatste lichtstralen van een zonsondergang. Elke blik op deze hanger roept beelden op van een hemel in vlammen, een wereld gehuld in warmte en sereniteit.

Vakkundig gemaakt van RVS en vergezeld van een elegante ketting van 50cm, is ‘Sunset Serenade’ zowel een statement als een herinnering. Een herinnering aan de eenvoudige schoonheid van de natuur en de rust die een zonsondergang kan brengen. Draag deze hanger en laat je ziel zingen met de melodie van de ondergaande zon.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte ketting:

kleur:

steunkleur:

materiaal:

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

levertijd:

garantie:

Lengte bijzondere sieraden

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper