'Sunset Serenade'

Grote opvallende ovale hanger met oranje steen

Laat je betoveren door de warmte van ‘Sunset Serenade’. Een hanger die de vurige gloed van de ondergaande zon in elke curve vastlegt.

 74,95

Wanneer ik naar de horizon kijk en de zon zie ondergaan, voel ik een diepe verbondenheid met de natuur. ‘Sunset Serenade’ is mijn poging om dat moment vast te leggen, die serene overgang van dag naar nacht.

Deze opvallende ovale hanger straalt met een oranje steen, doorspekt met rode nerven die doen denken aan de laatste lichtstralen van een zonsondergang. Elke blik op deze hanger roept beelden op van een hemel in vlammen, een wereld gehuld in warmte en sereniteit.

Vakkundig gemaakt van RVS en vergezeld van een elegante ketting van 50cm, is ‘Sunset Serenade’ zowel een statement als een herinnering. Een herinnering aan de eenvoudige schoonheid van de natuur en de rust die een zonsondergang kan brengen. Draag deze hanger en laat je ziel zingen met de melodie van de ondergaande zon.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte ketting

kleur

steunkleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

levertijd

garantie

Lengte bijzondere sieraden

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Binnen 30 dagen retourneren of ruilen

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook