Grote opvallende ring met groene steen

'Satellite'

Upgrade je sieradencollectie met deze ‘Satellite’ ring – een uniek en handgemaakt sieraad met een prachtige groene steen!

 59,95

Op zoek naar een opvallende ring die je sieradencollectie compleet maakt? Zoek niet verder! Mijn ‘Satellite’ ring is met de hand gemaakt en heeft een unieke groene steen die met de hand is geschilderd. Hierdoor is elke ring 100% uniek en kun je er zeker van zijn dat je een bijzonder sieraad draagt. Daarnaast kun je de ring eenvoudig stellen op jouw eigen maat, dus hij past altijd perfect. De ring is gemaakt van RVS en is hypoallergeen, dus ook geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Upgrade jouw sieradencollectie met onze ‘Satellite’ ring en laat jezelf stralen! Verstelbaar vanaf maat 16.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
ringmaat:

, , , , , , , , , ,

kleur:

steunkleur:

, ,

materiaal:

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

levertijd:

garantie:

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper