Grote opvallende ring met groene steen

Grote opvallende ring met groene steen

'Satellite'
Upgrade je sieradencollectie met deze ‘Satellite’ ring – een uniek en handgemaakt sieraad met een prachtige groene steen!

 59,95

Op zoek naar een opvallende ring die je sieradencollectie compleet maakt? Zoek niet verder! Mijn ‘Satellite’ ring is met de hand gemaakt en heeft een unieke groene steen die met de hand is geschilderd. Hierdoor is elke ring 100% uniek en kun je er zeker van zijn dat je een bijzonder sieraad draagt. Daarnaast kun je de ring eenvoudig stellen op jouw eigen maat, dus hij past altijd perfect. De ring is gemaakt van RVS en is hypoallergeen, dus ook geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Upgrade jouw sieradencollectie met onze ‘Satellite’ ring en laat jezelf stralen! Verstelbaar vanaf maat 16.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook