Grote opvallende zilveren damesring met handgemaakte roze steen

'Rose Reverie'

Een opvallende zilveren ring met een unieke roze touch. Handgemaakt vakmanschap ontmoet stijl.

 99,95

Elk sieraad heeft zijn eigen karakter. ‘Rose Reverie’ is hier geen uitzondering op. Deze zilveren damesring is zorgvuldig ontworpen met een handgemaakte roze steen die in het oog springt. De steen is niet alleen een esthetische aanvulling, maar draagt ook een diepere betekenis.

Roze staat vaak symbool voor affectie, vriendelijkheid en harmonie. Het is een kleur die zowel rust als warmte uitstraalt. In de ring ‘Rose Reverie’ komt deze kleur prachtig tot zijn recht, waardoor het een bijzonder stuk is voor elke collectie.

Met de mogelijkheid om de maat aan te passen tussen 17 en 19, biedt deze ring flexibiliteit in pasvorm. Of je het nu draagt voor een speciale gelegenheid of als dagelijkse accessoire, ‘Rose Reverie’ is een stijlvolle keuze die oprechtheid en kwaliteit uitstraalt.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
ringmaat:

, , , , , , ,

kleur:

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

levertijd:

1 – 2 werkdagen

garantie:

6 maanden

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper