'Rose Reverie'

Grote opvallende zilveren damesring met handgemaakte roze steen

Een opvallende zilveren ring met een unieke roze touch. Handgemaakt vakmanschap ontmoet stijl.

 99,95

Elk sieraad heeft zijn eigen karakter. ‘Rose Reverie’ is hier geen uitzondering op. Deze zilveren damesring is zorgvuldig ontworpen met een handgemaakte roze steen die in het oog springt. De steen is niet alleen een esthetische aanvulling, maar draagt ook een diepere betekenis.

Roze staat vaak symbool voor affectie, vriendelijkheid en harmonie. Het is een kleur die zowel rust als warmte uitstraalt. In de ring ‘Rose Reverie’ komt deze kleur prachtig tot zijn recht, waardoor het een bijzonder stuk is voor elke collectie.

Met de mogelijkheid om de maat aan te passen tussen 17 en 19, biedt deze ring flexibiliteit in pasvorm. Of je het nu draagt voor een speciale gelegenheid of als dagelijkse accessoire, ‘Rose Reverie’ is een stijlvolle keuze die oprechtheid en kwaliteit uitstraalt.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Binnen 30 dagen retourneren of ruilen

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook