Grote ovale kleurrijke hanger met zilveren ketting

'Bordeaux Opulence'

Verrijk je stijl met ‘Bordeaux Opulence’ – een prachtige zilveren hanger met een explosie van kleur en een onverwachte open achterkant.

1 stuk op voorraad

 149,95

Welkom in de wereld van ‘Bordeaux Opulence’, waar kunst en mode naadloos samenkomen. Deze grote ovale hanger is een viering van kleur en creativiteit, een stuk dat ontworpen is om je te laten stralen.

Wat deze hanger zo uniek maakt, is niet alleen de schitterende voorkant met een rijkdom aan tinten en vormen, maar ook de verrassende open achterkant. Een kunstwerk op zichzelf, de achterkant onthult een ander facet van dit prachtige stuk, waardoor het een veelzijdige en boeiende aanvulling is op je sieradencollectie.

De bijbehorende zilveren ketting van 45 cm voegt elegantie toe en maakt dit stuk klaar om gedragen te worden bij speciale gelegenheden of gewoon om je dagelijkse stijl te verheffen.

‘Bordeaux Opulence’ belichaamt ware kunst in sieradenvorm en nodigt je uit om de schoonheid van kleur en design te omarmen. Het is niet alleen een hanger, maar een kunstwerk om te koesteren en te bewonderen.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur

speciale kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

lengte ketting

levertijd

Lengte bijzondere sieraden

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper