Grote ronde oorbellen met gele stenen

'Rolling Hills'

Wandel door glooiende landschappen met ‘Rolling Hills’. Oorbellen die de warmte van de zon en de schaduw van de aarde vastleggen in elke penseelstreek.

 52,95

Er is een bepaalde magie in de glooiende heuvels, waar licht en schaduw samensmelten in een eindeloze dans. Met ‘Rolling Hills’ heb ik geprobeerd die magie te vangen, de essentie van landschappen die zich uitstrekken zover het oog reikt.

Deze grote ronde oorbellen zijn geen gewoon sieraad. De handgeschilderde gele stenen, versierd met strepen van zwart, brengen contrast en leven in elk detail. Ze doen denken aan zonovergoten velden die abrupt worden onderbroken door donkere contouren van de aarde.

RVS staat als basis voor deze creaties, niet alleen vanwege zijn stevigheid, maar ook omdat het hypoallergeen is en zijn glans behoudt, zonder te verkleuren. ‘Rolling Hills’ is een eerbetoon aan de natuur, een stukje kunst dat je kunt dragen en dat het levendige spel van licht en schaduw viert.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte:

gewicht:

kleur:

steunkleur:

materiaal:

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

levertijd:

1 – 2 werkdagen

garantie:

6 maanden

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper